Bookmaker ziet worstelend Vitesse als subtopper: PSV-succes levert veel op

Bookmaker ziet worstelend Vitesse als subtopper: PSV-succes levert veel op

23-12-2017 12:00

PSV wacht een lastige thuiswedstrijd tegen Vitesse, maar weet dat de onrust bij concurrent Ajax groot is. De ploeg van Phillip Cocu is op eigen veld bovendien niet te stoppen. Toch zijn er fraaie odds bij de bookmaker!

Speel mee: PSV wint en houdt de nul voor 2,40 keer je inzet! Klik hier!

Nu bij Ajax de hele technische staf op straat is gezet, hoopt PSV kort voor de winterstop nog een tikje uit te delen. De Eindhovenaren hebben de statistieken tegen Vitesse duidelijk aan hun kant. PSV won zijn laatste negentien thuisduels in de Eredivisie. In zes van de laatste zeven thuisduels werd ook nog eens de nul gehouden.

Ook de laatste drie confrontaties met Vitesse in het Philips Stadion leverden drie punten op en geen enkele tegentreffer. Toch krijg je bij bookmaker Mr. Green liefst 2,40 keer je inzet als PSV wint en de nul houdt. Dat PSV zelf het net weet te vinden, lijdt haast geen twijfel. Zowel Luuk de Jong als Marco van Ginkel is uitstekend op dreef.

De captain scoorde vijf keer in zijn laatste drie optredens en de spits was drie keer trefzeker in twee duels. Voor een zege en een goal van Van Ginkel krijg je desondanks liefst 3,10 keer je inzet! Een goal van De Jong staat op 2,40, net als een treffer van Hirving Lozano. De Mexicaan is met Van Ginkel topscorer van de Eredivisie.

Matchfacts

  • PSV won zijn laatste 19 thuisduels in de Eredivisie
  • PSV hield de 0 in 6 van zijn laatste 7 thuisduels
  • PSV won 13 van de laatste 15 thuisduels met Vitesse
  • PSV won de laatste 3 edities en hield daarin de 0
  • Vitesse pakte slechts 1 punt in zijn laatste 3 uitduels
  • Vitesse won slechts 1 van zijn laatste 7 Eredivisie-duels

Speel mee: PSV wint en houdt de nul voor 2,40 keer je inzet! Klik hier!