Duur broodje kroket voor Kramer: Feyenoord legt spits disciplinaire straf op

Duur broodje kroket voor Kramer: Feyenoord legt spits disciplinaire straf op

22-12-2017 11:18
86

De 'kroket-gate' bij Feyenoord blijft niet zonder gevolgen. De Rotterdammers maken vrijdagochtend bekend dat Michiel Kramer disciplinair gestraft is nadat hij in de rust van de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo een broodje kroket naar binnen werkte.

Kramer behoort niet tot de wedstrijdselectie voor het duel met Roda JC, de laatste wedstrijd die Feyenoord voor de winterstop afwerkt. Bovendien moet de lange spits een boete betalen aan de stadionclub. "Deze actie van Michiel is onprofessioneel en wat ons betreft ontoelaatbaar. Dit gedrag past niet binnen het topsportklimaat dat wij bij Feyenoord hebben en binnen de voorbeeldfunctie die onze spelers hebben", reageert technisch directeur Martin van Geel via de officiële kanalen.

Het is niet de eerste keer dat Kramer in opspraak komt bij Feyenoord. Vorig seizoen werd hij al uit de selectie gezet nadat hij weigerde deel te nemen aan een uitlooptraining. Kramer kwam in 2015 als eerste spits naar De Kuip, maar is inmiddels in de hiërarchie gepasseerd door Nicolai Jörgensen én Dylan Vente. Donderdagochtend dook het bericht op dat hij na de winterstop eventueel bij NAC Breda aan de slag kan.