PEC Zwolle legt 'unieke' aanvoerder vast: Ik speel er al mijn hele leven

PEC Zwolle legt 'unieke' aanvoerder vast: "Ik speel er al mijn hele leven"

22-12-2017 12:07
26

Bram van Polen blijft speler van PEC Zwolle. Het contract van de 32-jarige aanvoerder is opengebroken en verlengd tot medio 2020.

Dat bevestigt PEC vrijdagochtend via de officiële kanalen. Van Polen debuteerde in 2007 in Zwolse dienst en bleef zijn hele voetballeven verbonden aan de huidige nummer vier van de Eredivisie. De clubman werd kampioen van de Jupiler League, won de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal en maakte het Europese debuut van de club tegen Sparta Praag mee.

Wedden

Meer odds

"Hier ben ik zeer blij mee!", reageert Van Polen op de clubsite. "PEC Zwolle is mijn club, ik speel er al mijn hele leven en voel mij hier thuis. Het is mooi om onderdeel uit te maken van de ontwikkeling en met de club mee te groeien. De komende jaren hoop ik van waarde te blijven en hier nog vele mooie momenten mee te maken."

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC, is ook blij. "Het is in het huidige voetballandschap uniek dat een speler zijn gehele carrière voor één club speelt. Bram is naast een meer dan verdienstelijke verdediger, ook in zijn rol als aanvoerder binnen en buiten de lijnen belangrijk voor het team. Het doet me dan ook goed, hem binnenboord te houden en voor langere tijd aan onze club te binden."

Lees ook:  PEC Zwolle-aanvoerder denkt aan transfer: "Ik heb mijn droom uitgesproken"