Gustafson over eventuele Feyenoord-terugkeer: Het maakt niet uit wat ik hoop

Gustafson over eventuele Feyenoord-terugkeer: "Het maakt niet uit wat ik hoop"

24-12-2017 19:30
6

Simon Gustafson laat in het midden of hij in de winter terug wil naar Feyenoord. De Zweedse middenvelder werd geconfronteerd met het gerucht dat de Rotterdammers de Roda JC-huurling wellicht terug willen halen.

"Dat is niet aan mij, maar aan Feyenoord. Ik heb er niet veel over te zeggen. Of ik het hoop? Het maakt niet uit wat ik hoop, het gaat om wat we samen besluiten", zegt Gustafson in gesprek met FOX Sports. Uitgerekend Gustafson maakte de wedstrijd weer een wedstrijd door de aansluitingstreffer binnen te koppen. Daarna juichte hij niet. "Het is uit respect. Feyenoord heeft veel voor me betekend. Als ik tegen ze scoor, voel ik niet de behoefte om te juichen."

Het voelt voor Gustafson niet gek dat hij in het shirt van een andere club speelt. "Ik speel er al een aantal wedstrijden en ben er inmiddels aan gewend. Het voelt speciaal om terug te komen. Ik heb hier veel tijd besteed en ben hier bekend. Extra motivatie? Het is speciaal, maar het was gewoon een wedstrijd. Ik moet professioneel zijn en m'n best doen."