Duizelige Willem II-aanvaller zorgt voor verwarring: 'Dokter zocht nog contact'

Duizelige Willem II-aanvaller zorgt voor verwarring: 'Dokter zocht nog contact'

25-12-2017 13:00
4

Willem II-aanvaller Ismail Azzaoui heeft tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax van zondagmiddag voor veel onduidelijkheid gezorgd. De in België geboren Marokkaan botste vlak voor rust tegen Mitchell Dijks op en had last van duizeligheid.

Volgens clubarts Jan de Waal Malefij moest Azzaoui gewisseld worden, maar de vleugelaanvaller wilde gewoon doorspelen. "In eerste instantie gaf de dokter inderdaad aan dat hij gewisseld moest worden", liet trainer Erwin van de Looi na afloop weten aan het Brabants Dagblad. "De dokter heeft nog even contact met Azzaoui gezocht toen die net weer aan het spelen was. Omdat hij zelf aangaf nergens meer last van te hebben en best verder te kunnen voetballen, is hij blijven staan."

In de rust werd Azzaoui echter alsnog vervangen. "In een aantal momenten kon je zien dat hij niet meer helemaal fris maar was", aldus Van de Looi, die echter niet begrepen werd door de aanvaller zelf. "Ik had best door kunnen voetballen. Waarom ik eraf moest? Dat moet je maar aan de trainer vragen."