'Guidetti op het tweede plan: Celta bepaalt vraagprijs voor oud-Feyenoorder'

'Guidetti op het tweede plan: Celta bepaalt vraagprijs voor oud-Feyenoorder'

Gepubliceerd: dinsdag 26 december 2017 om 09:32di 26-12-2017 om 09:32

John Guidetti is op het tweede plan verzeild geraakt bij Celta de Vigo en mag vertrekken in januari. De Primera Division-club uit Galicië laat de oud-Feyenoorder echter niet voor een appel en een ei gaan, meldt Marca.

Guidetti begon dit seizoen nog niet een keer in de basis bij Celta. Hij kwam als invaller wel acht keer binnen de lijnen, maar kwam daarin niet verder dan 107 speelminuten. Daarin was de 25-jarige Zweed niet trefzeker. Guidetti vreest inmiddels voor zijn deelname aan het WK en wil in januari op zoek naar een nieuwe club.

Hoewel er interesse uit het buitenland is, lijkt de spits nog even in Spanje te willen blijven. Deportivo Alavés en Levante toonden al interesse, maar zullen een aardige zak met geld mee moeten brengen. Guidetti heeft een transferclausule van 25 miljoen euro, terwijl Celta met minder dan tien miljoen in ieder geval geen genoegen neemt, weet Marca.

Guidetti beleefde in het seizoen 2011/'12 op huurbasis een succesvol jaar bij Feyenoord. De Zweed groeide in De Kuip uit tot publiekslieveling. Onlangs werd hij getipt bij de Rotterdamse club.

Poll

Guidetti terug naar Feyenoord: goed idee?

(4463 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws