PSV-leiding gaat om de tafel met Cocu: In overleg over zijn én onze toekomst

PSV-leiding gaat om de tafel met Cocu: "In overleg over zijn én onze toekomst"

27-12-2017 08:15
40

Na afloop van het huidige seizoen gaan technisch manager Marcel Brands en algemeen directeur Toon Gerbrands in alle rust met PSV-trainer Phillip Cocu praten over zijn toekomst. Gerbrands zegt dat woensdag in een interview met De Telegraaf. 

Het contract van Cocu loopt door tot de zomer van 2019. "Bij Phillip weet je zeker dat hij er dus nog zeker anderhalf jaar vol voor gaat en er alle energie en drive insteekt. Dat is weer die verdedigende middenvelder van FC Barcelona. Ik durf ook te vertellen dat hij, en ook wij als directie, de afgelopen jaren geweldige ontwikkelingsslagen hebben gemaakt", aldus Gerbrands.

"Waarschijnlijk gaan Phillip, Marcel Brands en ik na dit seizoen met z'n drieën uit eten en eens rustig over de toekomst praten. In alle rust, we weten wat we aan elkaar hebben. Afhankelijk van de uitkomsten van dat gesprek gaan we samen met de raad van commissarissen in overleg over zijn én onze toekomst als club."

Cocu is bezig aan zijn vijfde seizoen bij PSV. Daarmee is hij de langstzittende trainer in de Eredivisie. PSV is de winterstop ingegaan als koploper. De Eindhovenaren hebben vijf punten meer dan nummer twee Ajax.