'Weer miljoenenbod op Tagliafico: Ajax-doelwit maakt ruzie met clubleiding'

'Weer miljoenenbod op Tagliafico: Ajax-doelwit maakt ruzie met clubleiding'

27-12-2017 20:46
51

In navolging van Ajax, Borussia Dortmund en SC Freiburg wordt ook Real Betis gelinkt aan Nicolás Tagliafico. De Spaanse club heeft vier miljoen euro geboden op de Argentijn, die niet blij is.

Dat meldt TYC Sports woensdag. Tagliafico staat in de nadrukkelijke belangstelling van een hele rits clubs uit Europa en heeft zelf zijn zinnen gezet op een transfer. Independiente werkt echter niet mee. Betis zou net als Ajax vier miljoen euro hebben geboden voor de 25-jarige linksback, maar Independiente wees de biedingen af.

Daar is Tagliafico op z'n zachtst gezegd niet blij mee. TYC Sports schrijft dat Independiente hem de belofte heeft gedaan dat elk bod vanaf vier miljoen euro geaccepteerd zou worden deze winter, maar de clubleiding ruikt naar verluidt geld en wil het onderste uit de kan halen. Daarmee verbreekt Independiente zijn belofte aan Tagliafico.

Het is afwachten wat de volgende stap is in de soap rond Tagliafico. Duidelijk is dat Ajax zich in de winterstop in elk geval wil versterken met een linksback door de blessures van Daley Sinkgraven en Nick Viergever.