PSV heeft goede zaken gedaan: 'Liever Europese club dan topclub in ons land'

PSV heeft goede zaken gedaan: 'Liever Europese club dan topclub in ons land'

Gepubliceerd: zaterdag 30 december 2017 om 09:27za 30-12-2017 om 09:27

PSV heeft volgens Guillermo Tagliaferri goede zaken gedaan door Maximiliano Romero vast te leggen. De journalist van de Argentijnse krant Clarín denkt dat de aanvaller bij PSV zijn weg gaat vinden.

"Als hij in het strafschopgebied in zijn voeten wordt aangespeeld, is hij op zijn best. Hij is lastig van de bal te krijgen, fysiek sterk en heeft een goed schot in zijn rechtervoet", zegt Tagliaferri tegen ELF Voetbal. Naar verluidt betaalt PSV iets meer dan tien miljoen voor Romero. "Velez Sarsfield zal hem liever verkopen aan een club uit Europa dan aan een absolute topclub in ons land als Boca Juniors of Independiente. Die clubs kunnen financieel niet wedijveren met een club uit Europa."

PSV was niet de enige geïnteresseerde partij. "Ook een Duitse club was in de markt, maar PSV deed gewoon het beste bod. Zo moeilijk is het niet. Zijn zaakwaarnemer is Rolando Zarate, de broer van Mauro (oud-speler van West Ham United, Lazio Roma, Fiorentina en nu Watford, red.). Hij kent de Europese markt goed en zal een goede beslissing hebben genomen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws