Cultspits Van Veen heeft het zwaar in League One: Zeven of acht spitsen

Cultspits Van Veen heeft het zwaar in League One: "Zeven of acht spitsen"

30-12-2017 16:49
7

Kevin van Veen heeft het dit seizoen moeilijk bij Scunthorpe United. De Nederlandse spits, die in het seizoen 2014/15 gigantisch veel scoorde voor FC Oss en daarmee een transfer verdiende naar Engeland, zit regelmatig op de bank bij The Iron.

"Dit seizoen heb ik het lastig. Ik speel lang niet zoveel als ik zou willen. De concurrentie is enorm, we hebben zeven of acht centrale spitsen. Als ik met de manager praat is hij altijd heel positief over me, maar dat zag ik in de opstelling lang niet altijd terug", zegt cultheld Van Veen (26) in gesprek met Voetbal International. 

"Het zou superfrustrerend zijn als ik nu weer op de bank terecht kom. Als ik speel, dan zie ik mijn vriendin tenminste ook nog even tijdens de feestdagen. Wie meegedaan heeft, kan een dag later herstellen in het zwembad", vervolgt hij. "Beetje zwemmen, jacuzzi, massage; na de lunch kun je naar huis."

Als je níet hebt gespeeld, moet je je om kwart voor negen melden. Kun je tot half vier gaan rennen en het krachthonk in. Daar moet ik niet aan denken. Ik wil niet meer op die bank zitten."

In januari 2016 werd Van Veen voor enkele maanden verhuurd aan SC Cambuur. Hij kwam tot twaalf duels en één doelpunt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie