Onfortuinlijke Karsdorp op de weg terug: Ik kan eigenlijk bijna alles doen

Onfortuinlijke Karsdorp op de weg terug: "Ik kan eigenlijk bijna alles doen"

31-12-2017 07:22
15

Rick Karsdorp versierde afgelopen zomer een droomtransfer van Feyenoord naar AS Roma, maar heeft sindsdien alleen maar pech gehad. De rechtsback begon met een blessure aan het seizoen en scheurde in zijn competitiedebuut tegen AS Roma zijn kruisband af. Karsdorp blijft echter positief.

Het herstel van de Schoonhovenaar verloopt voorspoedig: zijn krukken heeft hij niet meer nodig. "Ik kan eigenlijk bijna alles doen. Natuurlijk ga je niet meteen rennen als een malle, maar ik ben op de loopband en op de fiets te vinden", vertelt hij aan de NOS, die hem kwam opzoeken in Rome. Wanneer hij weer op het veld te bewonderen zal zijn, weet Karsdorp echter niet. "Ik pak af en toe een bal in de gym en dan ga ik hooghouden, dat is wel een goed punt. Maar wanneer ik weer naar buiten ga, durf ik niet te zeggen."

Wedden

Meer odds

Karsdorp kan altijd bij ploeggenoot en ervaringsdeskundige Kevin Strootman terecht. "Hij was de eerste die ik belde, nadat ik mijn MRI had. Hij weet wat het is en ik kan altijd op hem terugvallen, vragen hoe hij in dat soort situaties reageert."