'Voorlopig geen transfernieuws uit Eindhoven: begeerde PSV'er sluit 'gewoon' aan'

'Voorlopig geen transfernieuws uit Eindhoven: begeerde PSV'er sluit 'gewoon' aan'

01-01-2018 16:20
66

In Eindhoven verwacht men op korte termijn geen transfer van PSV-spits Luuk de Jong. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV nog altijd geen officieel bod heeft ontvangen van Club America en dat er bovendien nog een aantal stappen moet worden gezet eer het tot een overstap komt. 

Volgens het lokale medium 'alle partijen' er voorlopig vanuit dat De Jong gewoon bij de selectie aansluit wanneer donderdag 4 januari de eerste training van 2018 wordt afgewerkt. Mocht de Mexicaanse topclub toch voor die tijd besluiten een bod neer te leggen in Eindhoven, zal de centrumspits eerst nog uitvoerig het sportieve en financiële plaatje bekijken voor een transfer tot stand kan komen. 

Maandagochtend pakte De Telegraaf al uit met het bericht dat Club America verregaande interesse heeft in de nummer 9 van PSV. De Mexicanen zouden zeven miljoen euro over hebben voor De Jong. Afgelopen zomer leek het PSV-avontuur van De Jong te gaan stranden toen Bordeaux kort voor het sluiten van de transfermarkt een poging waagde om hem in te lijven. De Fransen besloten echter op het laatste moment om niet toe te slaan.