Update: Nieuwe club Larsson is bekend: aankondiging via Twitter

Update: Nieuwe club Larsson is bekend: aankondiging via Twitter

02-01-2018 14:09
76

Jordan Larsson is vertrokken bij NEC. De Nijmegenaren hebben de Zweedse aanvaller verkocht aan een club in zijn vaderland. De naam van de club en de hoogte van de transfersom zijn nog niet bekend.

Larsson kon bij NEC niet meer rekenen op speeltijd. "Centraal in de spits is Larsson geen eerste keus en op de flanken komen Arnaut Groeneveld en Mohamed Rayhi terug van een blessure", zegt technisch directeur Remco Oversier tegen de Gelderlander.

"Wat is dan zijn perspectief op speeltijd? Larsson heeft zelf aangegeven dat hij wil spelen en daarom weg wil. Hij heeft de laatste wedstrijden een goed niveau gehaald en is international van Jong Zweden. Als hij een bijrol krijgt, neemt zijn waarde af." NEC haalde Larsson een jaar geleden op bij Helsingborg. "We wilden die investering minimaal terugverdienen. We ontvangen een transfersom en een bonusconstructie."

Update 14.09: De club waar NEC Jordan Larsson aan heeft verkocht is bekend. IFK Norrköping is de nieuwe werkgever van de jonge Zweed. Het is niet bekend hoeveel de Zweedse club heeft betaald aan NEC.