Zou zo iemand dat echt doen? Zou zo iemand echt naar Sparta willen komen?

"Zou zo iemand dat echt doen? Zou zo iemand echt naar Sparta willen komen?"

02-01-2018 17:26
20

Roy Kortsmit prijst zich gelukkig dat hij sinds dinsdag mag keepen onder Dick Advocaat. De nieuwe trainer van Sparta drukte op de eerste training meteen zijn stempel.

Kortsmit voelde het in de auto naar Het Kasteel al kriebelen. "Je hebt natuurlijk zin om naar de club te komen", zegt hij tegen FOX Sports. "Je weet dat Advocaat er is en je hebt zin om hem te zien. Dat is tot nu toe goed bevallen. Je hoort de geruchten en denkt: zou zo iemand dat echt doen? Zou zo iemand echt naar Sparta willen komen? Dan is het definitief en heb je erg veel zin om samen te werken. Als je ziet hoe hij bezig is, dan is dat wel gaaf om te zien."

"We moesten allemaal bij elkaar komen", aldus Kortsmit over de eerste kennismaking met Advocaat. "Hij heeft een woordje gedaan en iedereen welkom geheten. Hij vertelde dat hij veel van ons verwacht en wij veel van hem kunnen verwachten. Hij is heel duidelijk en heeft aangegeven hoe we ervoor staan. Het is niet goed en er zullen dingen anders moeten. Als er een nieuwe trainer voor de groep staat, wil iedereen zich net wat meer bewijzen. Dat is ook goed en dat hebben we misschien juist wel nodig."