'Advocaat grijpt opnieuw in bij Sparta: door Pastoor gehaald duo niet meer nodig'

'Advocaat grijpt opnieuw in bij Sparta: door Pastoor gehaald duo niet meer nodig'

03-01-2018 07:00
8

Dick Advocaat is volgens het Algemeen Dagblad van plan om de bezem nogmaals door de Sparta-selectie te halen. Nicholas Marfelt en Franck Bambock spelen pas sinds afgelopen zomer op Het Kasteel, maar staan op het punt om snel afscheid te nemen van de Rotterdammers.

Het tweetal werd afgelopen zomer naar Spangen gehaald door de inmiddels ontslagen Alex Pastoor. De 23-jarige Marfelt, een Deense linksback, haalde tot zes keer toe de basisopstelling, maar is zijn plek inmiddels kwijtgeraakt aan Sherel Floranus. Bambock kwam afgelopen zomer transfervrij over van het Spaanse Huesca en bracht het grootste deel van zijn tijd voor bij Jong Sparta. Zijn inbreng in de hoofdmacht is tot nu toe beperkt gebleven tot dertien minuten.

Het duo kan volgens het AD 'de huur van hun eenpersoonsflat snel opzeggen'. Hiermee zouden Marfelt en Bambock het spoor volgen van George Dobson, Bryan Janssen en Daniël Breedijk, die net als assistent-trainer Ole Tobiasen niet meer nodig zijn bij de nummer 17 van de Eredivisie.