'Niet PSV, Ajax of Feyenoord, maar Anderlecht kanshebber voor PEC-uitblinker'

'Niet PSV, Ajax of Feyenoord, maar Anderlecht kanshebber voor PEC-uitblinker'

03-01-2018 13:33
37

Niet PSV, Ajax of Feyenoord, maar Anderlecht lijkt in de race voor Ryan Thomas. De 23-jarige middenvelder van PEC Zwolle wordt in de gaten gehouden.

Dat meldt Het Nieuwsblad woensdag. Anderlecht stuurde de afgelopen maanden regelmatig scouts naar Zwolle om Thomas te bekijken. Op dit moment is er nog geen sprake van een concrete poging vanuit Brussel. Anderlecht wil hem waarschijnlijk ná dit seizoen binnenhalen.

Thomas staat zelf ook niet te springen om een tussentijds vertrek. "Ik ben net voor de eerste keer vader geworden. In Nederland. De afspraak met de club is dat ik komende zomer op zoek ga naar een nieuwe uitdaging", liet hij weten aan Voetbal International. Binnen de Eredivisie ziet hij PSV, Ajax en Feyenoord als opties.

Het wordt mogelijk Anderlecht. De Belgische topclub is op zoek naar een vervanger van spelmaker Nicolae Stanciu, die flirt met een transfer naar Sparta Praag. De Roemeen moet drie tot vier miljoen euro opleveren. Ook Standard Luik-speler Edmilson prijkt op het lijstje van Anderlecht.