PEC Zwolle kan verkopen: We zijn beiden niet helemaal happy met deze situatie

PEC Zwolle kan verkopen: "We zijn beiden niet helemaal happy met deze situatie"

Gepubliceerd: woensdag 3 januari 2018 om 15:58wo 03-01-2018 om 15:58

De kans bestaat dat Erik Israelsson na een jaar bij PEC Zwolle weer terugkeert naar Zweden. Kalmar FF heeft zich gemeld voor de middenvelder.

Dat weet De Stentor. Volgens Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is er voor Israelsson nog geen sprake van een terugkeer naar Zweden. "Het zijn oriënterende gesprekken die we met Kalmar voeren. Of het ook daadwerkelijk tot een overstap komt, is nog afwachten. Erik gaat ook gewoon mee op trainingskamp", laat Nijkamp weten aan het regionale medium.

Israelsson is een exponent van de Kalmar-opleiding en maakte bij de Zweedse club ook zijn debuut in de Allsvenskan. Een jaar geleden kwam de middenvelder over van Hammarby. Bij die club kroonde hij zich in laatste seizoen als middenvelder tot clubtopscorer, maar in Zwolle wil het nog niet echt vlotten. Kalmar zou inzetten op een tijdelijke overstap voor Israelsson.

Nijkamp: "We zijn beiden niet helemaal happy met deze situatie. Erik wil graag spelen en wij zijn ook op zoek naar een manier waarop we weer waarde voor hem kunnen creëren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws