Vitesse laat ook Foor en Van der Werff thuis voor trainingskamp in Spanje

Vitesse laat ook Foor en Van der Werff thuis voor trainingskamp in Spanje

04-01-2018 15:46
3

Vitesse gaat ook zonder Navarone Foor en Maikel van der Werff op trainingskamp in het Spaanse Oliva. Dat meldt de Arnhemse club. Het duo is geblesseerd.

Foor en Van der Werff zijn niet fit genoeg om met de spelersgroep af te reizen naar Spanje. Daardoor ontbreken er volgende week in totaal vier Vitesse-spelers aan de Costa Blanca. Charlie Colkett is net als Foor en Van der Werff geblesseerd, terwijl Alexander Büttner om disciplinaire redenen uit de selectie is gezet.

"We hebben een week en die willen we optimaal benutten", legt trainer Henk Fraser uit aan de Gelderlander. "Ik neem alleen fitte spelers mee. Over Foor maak ik me daarbij geen zorgen. Hij sluit na het trainingskamp weer volledig fit aan. Maar wij moeten op en top zijn in de tweede helft van dit seizoen."

De selectie van Vitesse voor het trainingskamp in Oliva telt 25 spelers. Fraser neemt onder meer zeven talenten uit de jeugdopleiding mee: Bilal Bayazit, Lars ten Teije, Thomas Oude Kotte, Gino Bosz, Jesse Schuurman, Anil Mercan en Hicham Acheffay.