Sneijder geeft toe: Ik zou liegen als ik zei dat ik daar niet naar heb gekeken

Sneijder geeft toe: "Ik zou liegen als ik zei dat ik daar niet naar heb gekeken"

06-01-2018 09:30
40

Wesley Sneijder geeft toe dat geld een rol heeft gespeeld in zijn keuze om voor Al-Gharaffa in Qatar te gaan voetballen, maar veel andere opties had de bij Nice vertrokken middenvelder ook niet. Dat zegt hij in gesprek met De Telegraaf.

"Ik zou liegen als ik zei dat ik daar niet naar heb gekeken", zegt Sneijder over de geldfactor in zijn keuze. "En met het salaris is niks mis. Maar als je 33 bent, heb je de clubs niet meer voor het uitkiezen. Ik ben een liefhebber. En bij Al-Gharaffa is de kans groot dat ik weer veel ga spelen. De gesprekken met de club gaven me een goed gevoel en ik denk iets te kunnen toevoegen."

Sneijder tekent een contract tot medio 2019 bij Al-Gharaffa. "Natuurlijk heb ik links en rechts wel wat informatie ingewonnen bij vrienden en bekenden. Maar van mijn debuut bij Ajax en eerdere transfers naar Real Madrid, Internazionale, Galatasaray en Nice weet ik dat het vooral goed is om alles maar op me af te laten komen. En er het beste van te maken. Dat gaan mijn gezin en ik zeker doen."