'Bankzitters Ghoochannejhad en Thern in belangstelling van buitenlandse clubs'

'Bankzitters Ghoochannejhad en Thern in belangstelling van buitenlandse clubs'

Gepubliceerd: zaterdag 6 januari 2018 om 23:32za 06-01-2018 om 23:32

Diverse clubs uit het buitenland hebben belangstelling voor Reza Ghoochannejhad. Voetbal International meldt dat zaterdag. De Iraanse spits van sc Heerenveen beschikt over een aflopend contract. 

Er is sprake van 'sluimerende' interesse, aldus VI. Mogelijk is Heerenveen geïnteresseerd in een verkoop van de aanvaller. De club verwacht echter dat Ghoochannejhad het seizoen afmaakt in de Eredivisie. De dertigjarige spits verloor in december zijn basisplaats aan Henk Veerman. Aan het einde van het seizoen kan de oud-speler van onder meer Sint-Truiden en Charlton Athletic transfervrij verkassen. 

Afgelopen jaargang was Ghoochannejhad de grote man in Friesland. De routinier tekende voor 22 treffers in 38 officiële duels. Dit seizoen liet hij pas drie keer het net bollen. 

Wie sowieso afkoerst op een vertrek uit het Abe Lenstra Stadion, is Simon Thern. VI meldt dat Heerenveen de middenvelder deze maand graag wil verkopen. Fansite FeanOnline meldde eerder deze week dat er vanuit Zweden belangstelling is voor Thern

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws