Update: 'Ajax neemt na Klassieker besluit over rechterhand van Ten Hag'

Update: 'Ajax neemt na Klassieker besluit over rechterhand van Ten Hag'

17-01-2018 10:21
56

Richard Witschge is toegevoegd aan de technische staf van Ajax 1. Hoofdtrainer Erik ten Hag vertelde dat zondag voor de camera van FOX Sports. Onduidelijk is nog of Witschge alleen tijdens het aanstaande trainingskamp in Portugal deel uitmaakt van de staf. 

De 48-jarige Witschge was in het verleden assistent van Aron Winter bij Jong Ajax. Dit seizoen fungeerde de 31-voudig international van Oranje als individueel techniektrainer in de jeugdopleiding van de club. 

"De staf is deels vernieuwd", aldus Ten Hag. "Je hebt Aron Winter, Carlo L'Ami en Björn Rekelhof (inspanningsfysioloog, red.). Alfred Schreuder en ik zijn nieuw. We hebben gisteren besloten om ook Richard Witschge mee te vragen naar Portugal, omdat we met heel veel spelers naar Portugal gaan. Hij zal de staf complementeren."

Update 17-1 10:21: Na de Klassieker met Feyenoord bepaalt Ajax of Richard Witschge definitief wordt toegevoegd aan de technische staf. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Tijdens het trainingskamp in Portugal fungeerde de oud-speler en jeugdtrainer al als assistent van de nieuwe coach Erik ten Hag.