'PSV heeft lijntjes uitstaan en denkt aan Van Aanholt en oud-Ajacied'

'PSV heeft lijntjes uitstaan en denkt aan Van Aanholt en oud-Ajacied'

08-01-2018 15:20
146

PSV houdt zich vooralsnog gedeisd op de winterse transfermarkt, maar daar kan wel eens verandering in komen. De Eindhovenaren zoeken een linksback, terwijl er een aantal spelers kan vertrekken.

"Op de transfermarkt gebeurt eigenlijk nog niet zo heel erg veel. We verwachten ook niet dat het op hele korte termijn gaat gebeuren", vertelt verslaggever Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. "PSV heeft met Luuk de Jong, Adam Maher en Sam Lammers wel eventueel een transferkandidaat, maar dat zijn zaken die misschien wel tijd gaan vergen."

"Aan de inkomende kant kan er ook nog wel iets gebeuren", vervolgt Elfrink. "PSV is op zoek naar een linksback. Wie dat precies zou kunnen worden, moeten we even afwachten. Er staan wel wat lijntjes uit. Daarbij moet je denken aan Patrick van Aanholt en Jaïro Riedewald, dat soort type spelers."

De PSV-fans lijken wel even geduld te moeten hebben. Als er een vleugelverdediger komt, is dat waarschijnlijk pas eind januari. Zowel Van Aanholt als Riedewald staat onder contract bij Crystal Palace. Eerstgenoemde werd onlangs al gelinkt aan de Eindhovenaren.