'Liverpool wil deel van Coutinho-miljoenen in Oranje-middenvelder steken'

'Liverpool wil deel van Coutinho-miljoenen in Oranje-middenvelder steken'

08-01-2018 17:36
47

Kevin Strootman kan de Serie A verruilen voor de Premier League. Volgens Italiaanse en Engelse geruchtenmedia heeft Liverpool interesse in de Oranje-international. De onderhandelingen met AS Roma zouden zelfs al zijn begonnen.

Dat melden onder meer Metro en Premium Sport. Strootman heeft in het Stadio Olimpico nog een contract tot medio 2022, maar de Romeinen staan niet onwelwillend tegenover een transfer. De 27-jarige middenvelder wordt door Liverpool gezien als opvolger van Emre Can, die in de zomer transfervrij lijkt over te willen stappen naar Juventus.

Wedden

Meer odds

Strootman was tot voor kort zelf nog in beeld bij de Oude Dame, maar die lijkt de pijlen inmiddels dus op de Duitse controleur te hebben gericht. De oud-speler van Sparta, FC Utrecht en PSV heeft een gelimiteerde afkoopsom van naar verluidt 45 miljoen euro in zijn contract staan.

Hoeveel Liverpool voor Strootman zou willen betalen, is niet bekend. The Reds zitten er in ieder geval warmpjes bij na de transfer van Philippe Coutinho naar FC Barcelona voor in totaal 160 miljoen.