'Advocaat richt pijlen opnieuw op PSV na mislukte Feyenoord-deal'

'Advocaat richt pijlen opnieuw op PSV na mislukte Feyenoord-deal'

08-01-2018 20:13
28

Nu Michiel Kramer niet naar Het Kasteel komt, klopt Sparta voor de tweede keer aan in Eindhoven. Dick Advocaat hoopt nu Sam Lammers te huren van PSV.

Dat meldt RTV Rijnmond maandagavond. Eerder hoopte Advocaat al op een deal met PSV-reserve Adam Maher, maar die stapte op het vliegtuig richting Amerika. Daardoor schakelde Advocaat door. Sparta wilde Kramer voor de spitspositie huren van Feyenoord, maar heeft nul op het rekest gekregen omdat de 29-jarige aanvaller de club heeft afgezegd. Nu kiest Advocaat voor plan B en hoopt hij Lammers van PSV te huren.

Door de komst van Maximiliano Romero naar Eindhoven zijn de kansen voor Lammers er niet beter op geworden. De jonge spits heeft in Eindhoven naast Romero ook nog te maken met Luuk de Jong en Jürgen Locadia. Door de afgenomen kansen van Lammers is de kans aanwezig dat PSV mee wil werken aan een tijdelijke transfer naar Sparta, waar Advocaat de Rotterdammers voor degradatie moet behoeden.

Lammers kwam dit seizoen drie keer uit voor de hoofdmacht van PSV. De jonge spits maakt voornamelijk zijn minuten in het beloftenelftal van de Eindhovenaren.