Ajax hengelde naar PSV-verdediger: 'Het betekent dat ik iets goed doe'

Ajax hengelde naar PSV-verdediger: 'Het betekent dat ik iets goed doe'

09-01-2018 16:08
79

In november sloeg PSV een belangrijke slag door Armando Obispo voor vier jaar aan de club te binden. Volgens Voetbal International was ook onder meer Ajax in de markt voor de talentvolle verdediger. Obispo (18) voelde zich gevleid door de belangstelling van andere clubs. 

"Het is natuurlijk een groot compliment als er meerdere goede clubs interesse hebben", aldus de tiener in gesprek met VI. "Dat betekent dat ik kennelijk iets goed doe. Ik heb alles naast elkaar gelegd en besloten dat ik bij PSV blijf. Dat was voor mij vrij snel duidelijk. Het doel dat ik al bijna twaalf jaar voor ogen heb, het eerste van PSV halen, heb ik nog niet bereikt. Ik wil dat eerst traject eerst goed afmaken."

In Amsterdam lijken talenten sneller een kans te krijgen dan in Eindhoven. Obispo weet dat hij geduldig moet zijn. "Maar ik vind het ook lastig daar iets over te zeggen, omdat ik niet kan vergelijken. Ik moet gewoon blijven doen waarmee ik bezig was, de beste kant van mezelf tonen. Dan komt het echt vanzelf."

"Ik heb wel met de trainer en Marcel Brands gesproken, maar je kunt nooit voorspellen hoe dingen gaan. Ik heb gewoon heel veel vertrouwen in mezelf en als ik de kans krijg, zal ik hem pakken", besluit Obispo.