'Chelsea wil ook aan verlaagde Juventus-vraagprijs van 68 miljoen niet voldoen'

'Chelsea wil ook aan verlaagde Juventus-vraagprijs van 68 miljoen niet voldoen'

09-01-2018 18:58
21

Chelsea heeft de eventuele komst van Alex Sandro op een lager pitje gezet. De Londenaren zijn niet te spreken over de vraagprijs van Juventus en ondernemen daarom nog geen poging om de Braziliaanse back over te nemen. 

Dat meldt The Telegraph. Sandro staat al langer hoog op het wensenlijstje van Chelsea-manager Antonio Conte. Ook afgelopen zomer was de club uit Londen bovenmatig geïnteresseerd in de linksback, maar tot een deal kwam het niet. De reden: Juventus vroeg te veel geld voor de 26-jarige verdediger, zo oordeelde Chelsea. Zo'n zelfde scenario lijkt zich deze winter te gaan voltrekken. 

Waar Sandro afgelopen zomer maar liefst 90 miljoen euro moest kosten, wil Juventus nu zo'n 68 miljoen euro voor hem hebben. Sandro, wiens contract in 2020 afloopt, lijkt zo opnieuw een overstap naar Chelsea mis te lopen. Conte is op dit moment niet bereid om te voldoen aan de vraagprijs van de Italiaanse topclub. Naast Chelsea volgens ook Manchester United, Manchester City en Paris Saint-Germain de verrichtingen van de vleugelverdediger nauwlettend.