Groot contractnieuws uit Doetinchem: 'Binnenkort ook met de rest om tafel'

Groot contractnieuws uit Doetinchem: 'Binnenkort ook met de rest om tafel'

Gepubliceerd: dinsdag 9 januari 2018 om 22:19di 09-01-2018 om 22:19

Groot contractnieuws bij De Graafschap: de Jupiler League-club maakt dinsdagavond bekend dat de contracten van trainer Henk de Jong en assistent Sandor van der Heide zijn verlengd. Ook directeur voetbalzaken Peter Hofstede gaat langer door in Doetinchem.

"Wij zijn erg te spreken over de manier van werken. Henk en Sandor vullen elkaar prima aan en zorgen voor een goede werksfeer. Binnenkort gaan we ook met de rest van de staf om tafel", zegt Hofstede op de clubsite van De Graafschap.

De Jong is nu een jaar trainer van De Graafschap. "Zoals eerder aangegeven, heb ik het erg naar mijn zin bij De Graafschap. Het werkklimaat is prima, ik ben tevreden over de samenwerking met alle collega's binnen de club. We gaan doorontwikkelen, spelers en begeleiding moeten iedere dag beter willen worden. Er zijn hier nog genoeg mogelijkheden om door te groeien."

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp geeft aan tevreden te zijn over het functioneren van Hofstede, die sinds 2015 verantwoordelijk is voor het voetbalbeleid bij De Graafschap en nu tot juli 2019 onder contract staat. "We zijn erg tevreden hoe Peter, samen met de technische staf, invulling geeft aan het voetbaltechnische deel. Hij is al druk bezig met het nieuwe seizoen, daarom is het ook fijn dat we nu reeds de contractverlenging kunnen communiceren. Dat geeft rust en vertrouwen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws