Eén telefoontje naar PSV: Ik heb ook nooit gezegd dat ik weg wil

Eén telefoontje naar PSV: "Ik heb ook nooit gezegd dat ik weg wil"

10-01-2018 10:28
30

Luuk de Jong sluit een winters vertrek bij PSV niet uit, maar stelt tegelijkertijd dat daar nu helemaal geen sprake van is. Met Club América is nauwelijks contact geweest.

"Ik heb ook nooit gezegd dat ik weg wil", zegt De Jong tegen Voetbal International. "Ik ben hier gewoon lekker aan het trainen met PSV en als er niets concreets is, hoef ik nergens over na te denken. Er is geloof ik één telefoontje geweest van América naar PSV, dat is het." Hoewel een zomerse transfer altijd zijn voorkeur heeft, sluit hij een winters vertrek echter niet bij voorbaat uit. "Het is zeker een voordeel als je direct kan aansluiten in de zomer en je een langere voorbereiding mee kan maken, maar als er iets moois voorbijkomt, moet je er altijd over nadenken. Het ligt er altijd aan wat er komt."

"Wie weet wat er in de toekomst gebeurt, in het voetbal is echt alles mogelijk. Eerst PSV en misschien kan ik ooit nog een mooie stap maken. Misschien in Mexico of misschien ergens anders, dat weet ik niet. Maar van wat ik heb gezien is América een mooie club en Mexico zeker een mooi land", aldus De Jong.