Update: Van der Heijden en twee anderen trainen 'gewoon' met Feyenoord

Update: Van der Heijden en twee anderen trainen 'gewoon' met Feyenoord

11-01-2018 15:50
72

De clash met Ajax van volgende week zondag lijkt aan de neus van Jan-Arie van der Heijden voorbij te gaan. De verdediger van Feyenoord werkte deze week in Marbella aan zijn herstel. Hij heeft echter te maken gekregen met een terugslag, meldt het Algemeen Dagblad. 

De 29-jarige Van der Heijden speelde eind september zijn laatste officiële wedstrijd voor Feyenoord. Hij kampt sindsdien met een hardnekkige achillespeesblessure. Het was de bedoeling dat de linkspoot in Spanje klaargestoomd zou worden voor de tweede competitiehelft. Feyenoord heeft de komende weken pittige duels voor de boeg. De regerend kampioen treft Ajax op 21 januari, vier dagen later staat het uitduel met FC Utrecht op de rol.

Wedden

Meer odds

De Klassieker lijkt volgens het AD dus sowieso te vroeg te komen voor Van der Heijden. Ook Eric Botteghin is voorlopig niet inzetbaar voor trainer Giovanni van Bronckhorst. 

Update 11/1 15.50: Goed nieuws voor Feyenoord over Jan-Arie van der Heijden. De verdediger trainde donderdagochtend mee met de spelersgroep tijdens het trainingskamp in het Spaanse Marbella. Dat meldt RTV Rijnmond. Hetzelfde geldt voor Ridgeciano Haps en Miquel Nelom, die net als Van der Heijden op de weg terug zijn van een langdurige blessure.