'Ik informeer me wel over buitenlandse club, maar heb het bij PSV naar m'n zin'

'Ik informeer me wel over buitenlandse club, maar heb het bij PSV naar m'n zin'

11-01-2018 07:36
12

Luuk de Jong is niet bezig met een vertrek bij PSV, maar laat zich door zijn zaakwaarnemer wel goed informeren over belangstelling van buitenlandse clubs. De spits wil een transfer niet uitsluiten.

"Zeg nooit 'nooit', maar zolang het bij de clubs ligt, is het niet aan mij om erover na te denken", zegt De Jong tegen het Eindhovens Dagblad. "Natuurlijk informeer ik me wel over een buitenlandse club als er belangstelling is, maar ik heb bij PSV een contract tot 2020 en het goed naar mijn zin. Er is altijd een kans op iets anders in transferperiodes. Als er niks concreets komt uit de contacten tussen de clubs, hoef ik niet na te denken."

De Jong kan niet beloven dat hij deze winter in Eindhoven blijft. Het Mexicaanse Club América heeft hem op de korrel. "Ik hoef er nu niet over na te denken, maar zeg zeker niet nooit. Het is een mooi land en een mooie competitie. Ik heb ook helemaal niet meer over de mislukte transfer afgelopen zomer naar Bordeaux gedacht, dat is afgesloten. Dat kan ook gebeuren. Ik heb ook nooit gezegd dat ik weg wil bij PSV."