'PSG adviseert sterren niet op vakantie te gaan in Dubai of Abu Dhabi'

'PSG adviseert sterren niet op vakantie te gaan in Dubai of Abu Dhabi'

11-01-2018 11:09
29

De clubleiding van Paris Saint-Germain heeft de spelers een opmerkelijk advies gegeven. Dat meldt L'Equipe. Het wordt naar verluidt afgeraden om vakantie te vieren in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het heeft alles te maken met de eigenaren van PSG, die uit het naburige Qatar komen. Het land staat niet op goede voet met de Verenigde Arabische Emiraten, waardoor de Franse grootmacht het liever niet heeft dat de spelers op vakantie gaan in Dubai of Abu Dhabi.

Het is onduidelijk of de spelers van PSG gehoor blijven geven aan het opmerkelijke verzoek. In de winterstop waaierde de selectie uit over verschillende landen, maar de Verenigde Arabische Emiraten zat daar volgens L'Equipe niet bij. Vakanties zijn al langer een thema in Parijs, nadat Edinson Cavani en Javier Pastore te laat terugkeerden van een paar dagen in respectievelijk Uruguay en Argentinië.

PSG heeft de tweede seizoenshelft inmiddels hervat. Zondag werd Stade Rennes met 1-6 verslagen en woensdagavond moest SC Amiens eraan geloven (2-0).