Uniek: overnacht in de Arena en kijk Ajax - Feyenoord vanaf je balkonnetje

Uniek: overnacht in de Arena en kijk Ajax - Feyenoord vanaf je balkonnetje

12-01-2018 11:50
74

Dit is je kans om de Klassieker, de meest beladen wedstrijd in Nederland, op een unieke manier te beleven. Ziggo en Ajax maken het mogelijk om de nacht voorafgaand aan Ajax - Feyenoord, gespeeld op 21 januari, in een huisje in de ArenA te overnachten en de wedstrijd vanaf je eigen balkon te kijken! Maak nu kans!

In de ArenA staat een luxe ingericht huisje waar de winnaar van de competitie, vergezeld door één vriend(in) of familielid, zal overnachten. Het programma start op zaterdag 20 januari en duurt tot na de wedstrijd op zondag 21 januari 2018. Tijdens het weekend zullen de winnaars verrast worden met onvergetelijke activiteiten die onder andere te maken hebben met de Klassieker.

De winnaar luncht met een clublegende, slaapt in de ArenA, maar bezoekt ook een concert in de Ziggo Dome. Naast de hoofdprijs zijn er nog vele prijzen beschikbaar zoals kaarten voor de Klassieker en gesigneerde Ajax-shirts van André Onana, Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Carel Eiting.

Hoe maak je kans?
Om kans te maken op het weekend en de overnachting in de ArenA dienen deelnemers een foto met de hashtag #zigGOajax te plaatsen op Twitter of Instagram, waarin ze laten zien hoe zij zich voorbereiden op de wedstrijd. Daarnaast is het mogelijk onder een van de Facebookposts van Ziggo of Ajax een reactie te plaatsen met dezelfde hashtag. De meest originele inzending wint. De actie loopt vanaf donderdag 11 januari tot en met woensdag 17 januari.