'Eerste uitgaande Barça-transfer dichtbij: huur met optie tot koop van 20 miljoen'

'Eerste uitgaande Barça-transfer dichtbij: huur met optie tot koop van 20 miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 11 januari 2018 om 18:47do 11-01-2018 om 18:47

FC Barcelona lijkt na de komst van Philippe Coutinho en Yerry Mina vastbesloten om enkele spelers te slijten in januari. Onder anderen Rafinha staat op de nominatie om te vertrekken. Internazionale heeft meer dan serieuze belangstelling.

De Nerazzurri hebben een formeel bod neergelegd bij Barça, meldt Sky Sport Italia donderdagavond. Inter wil de 24-jarige Braziliaan een half jaar huren met een optie tot koop van twintig miljoen euro. Daar kan door bonussen nog drie miljoen bijkomen. Eerder berichtte La Gazzetta dello Sport dat alleen de medische keuring nog een stokje kan steken voor de overstap van Rafinha naar Milaan.

Die medische keuring is niet zonder meer een formaliteit. Rafinha kwam al sinds april 2017 niet meer in actie wegens blessureleed. Inter heeft Barça tot donderdagnacht gegeven om te reageren. De veelzijdige linkspoot kan dan vrijdag al de keuring ondergaan.

Naast Rafinha lijkt onder meer Arda Turan te vertrekken uit Camp Nou. Ook voor Gerard Deulofeu is interesse, terwijl Javier Mascherano op weg is naar China.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws