PSV'er verliest basisplaats: 'Ik had ook verwacht dat ik verder zou zijn'

PSV'er verliest basisplaats: 'Ik had ook verwacht dat ik verder zou zijn'

11-01-2018 19:15
36

Gastón Pereiro leek dit seizoen eindelijk zijn belofte te gaan inlossen als nummer tien van PSV, maar de aanvallende middenvelder wist zijn hoge niveau weer niet vast te houden. Hij verloor zijn basisplaats dan ook aan Bart Ramselaar.

"Ik ben zelf ook niet helemaal tevreden over de eerste helft van het seizoen", zegt Pereiro tegen Voetbal International. 'Ik wil altijd meer en beter. Natuurlijk wil ik alles spelen en het ligt aan mezelf of dat ook gebeurt. Ik moet ervoor zorgen dat ik meer aan de bal kom en er dan goede dingen mee doe. Dat is mijn kracht. Maar ik moet op veel terreinen nog completer worden."

Wedden

Meer odds

"Beter meeverdedigen, mijn kopkracht meer benutten. Het zijn allemaal zaken waar ik in de tweede helft van het seizoen de aandacht op leg", aldus Pereiro. "Eerlijk gezegd had ik ook verwacht dat ik verder zou zijn, omdat ik wel goed aan het seizoen begon. Na de winterstop is er een nieuwe kans, daar richt ik me op."

De 22-jarige Uruguayaan hield wel een goed gevoel over aan de oefenwedstrijd tegen Corinthians (1-1). "Het moet een mooie tweede helft van het seizoen worden, met een betere Pereiro dan voor de winterstop en dan uiteindelijk de titel."