Advocaat traint naast Capello: Als ik vrijgezel was geweest misschien gedaan

Advocaat traint naast Capello: "Als ik vrijgezel was geweest misschien gedaan"

12-01-2018 09:55
9

Sparta-trainer Dick Advocaat lijkt meer talenten de kans te gaan geven bij de club. In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft kreeg de negentienjarige Julian Chabot de kans in de verdediging en kwam ook talent Ilias Alhaft in actie.

"Een speler waar veel dreiging van uitgaat. Hij maakte ook een goede goal", zei Advocaat na de 3-1 overwinning op Kaiserslautern over Alhaft tegen De Telegraaf. De aanval kon de coach sowieso wel bekoren. "Dan hebben we voorin toch een paar mensen lopen die met hun snelheid voor dreiging kunnen zorgen. Ik heb ook een aantal dingen gezien dat beter moet. Maar dat we met 3-1 hebben gewonnen, geeft een positief gevoel naar de toekomst. Het belangrijkste is dat er weer leven in de groep komt en dat ze weten wat ze kunnen. We hebben een aantal heel aardige spelers in het elftal."

Wedden

Meer odds

Tijdens het trainingskamp in Spanje traint Advocaat op hetzelfde complex als Fabio Capello, trainer van Jiangsu Suning. "Ik had ook in China kunnen zitten. Als ik vrijgezel was geweest, had ik het misschien nog wel gedaan", grapt Advocaat, die met Sparta dinsdag tegen Vitesse speelt in de Eredivsie.