'Feyenoord informeert medewerkers over rentree Van Persie, zaterdag keuring'

'Feyenoord informeert medewerkers over rentree Van Persie, zaterdag keuring'

12-01-2018 17:53
165

Robin van Persie keert naar alle waarschijnlijkheid terug bij Feyenoord. Dat melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt met de 34-jarige spits. Momenteel wordt iedereen binnen de club geïnformeerd over de terugkeer van Van Persie, meldt VI.

Van Persie moet nog door de medische keuring heen, maar binnen Feyenoord twijfelt er niemand meer aan de terugkeer van de routinier. De afgelopen dagen is er een akkoord bereikt over de ontbinding van het contract van Van Persie bij Fenerbahçe én heeft technisch directeur Martin van Geel een persoonlijk akkoord bereikt met de hoofdrolspeler. Het is nog niet bekend voor hoelang Van Persie gaat tekenen in De Kuip. Afgelopen zomer werd er door het AD gesproken over een eenjarig contract.

Als alles volgens plan verloopt sluit Van Persie volgende week aan bij de selectie van Giovanni van Bronckhorst, die dan toeleeft naar de uitwedstrijd tegen Ajax van volgende week zondag. Deze week gaf Van Geel aan dat de deur voor Van Persie wagenwijd openstaat en nu is het zo goed als zeker rond. Van Persie verliet Feyenoord in 2004 voor Arsenal.