Ten Hag: 'Er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij weggaat bij Ajax'

Ten Hag: 'Er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij weggaat bij Ajax'

12-01-2018 18:56
7

Erik ten Hag heeft geen reden om aan te nemen dat André Onana gaat vertrekken bij Ajax. Als het aan de nieuwe trainer ligt blijft de doelman uit Kameroen, voor wie veel belangstelling is vanuit Europa.

"Daar is Ajax altijd op voorbereid. Ik ga er alleen niet vanuit dat hij weggaat", zegt Ten Hag voor de camera van AT5. "Er is geen enkele reden om dat aan te nemen. Ajax wil deze selectie bij elkaar houden en hij is daar een heel belangrijk onderdeel van."

Ten Hag sprak ook over Dijks, die de laatste wedstrijden uit nood van stal is gehaald, maar bij een fitte selectie geen aanspraak lijkt te maken op speelminuten. "Dijks is ook een speler in de selectie. Die zal de concurrentie aan moeten gaan. Als hij in aanmerking komt voor een transfer zullen we dat op dat moment gaan bekijken."

Op linksback heeft Ten Hag ook Daley Sinkgraven als optie. De verdediger annex middenvelder is momenteel geblesseerd. "Hij is de enige speler waar ik nog geen kennis mee heb gemaakt, maar ik ken z'n kwaliteiten en hij heeft het vorig jaar uitstekend ingevuld. We hebben meer dan elf basisspelers nodig, want er kan altijd iets gebeuren."