Geen miljoenentransfer in Zwolle: Dat hebben we hem duidelijk gemaakt

Geen miljoenentransfer in Zwolle: "Dat hebben we hem duidelijk gemaakt"

12-01-2018 21:38
17

Philippe Sandler maakt het seizoen gewoon af bij PEC Zwolle, als het aan zijn trainer John van 't Schip ligt. De centrale verdediger wordt nadrukkelijk begeerd door AZ, dat een miljoenenbedrag voor hem over heeft, maar PEC wil hem koste wat kost behouden.

"Philippe blijft", aldus een gedecideerde Van 't Schip in gesprek met FOX Sports over Sandler, die van PEC niet met de media mocht praten. "Dat hebben we hem duidelijk gemaakt en dat weet hij ook. Daar is hij ook heel professioneel in. Op zijn focus is niets aan te merken." De trainer van de Eredivisie-revelatie sluit echter niet uit dat Sandler op termijn alsnog gaat verkassen. "Wat nu niet is, kan in de toekomst nog komen."

Wedden

Meer odds

Sandler is bezig aan zijn tweede seizoen bij PEC, dat hem in de zomer van 2016 oppikte uit de jeugd van Ajax. Hoewel hij veel pech heeft gehad met blessures, vormt de twintigjarige Amsterdammer een succesvol duo met Dirk Marcellis. AZ was bereid om meer dan anderhalf miljoen te betalen voor Sandler, maar PEC weigert vooralsnog om medewerking te verlenen.