Onana dient als tolk voor Tagliafico: 'Hij zegt tegen me dat ik lelijk ben haha'

Onana dient als tolk voor Tagliafico: 'Hij zegt tegen me dat ik lelijk ben haha'

12-01-2018 23:14
34

André Onana is van grote waarde voor Ajax-nieuweling Nicolas Tagliafico. De doelman uit Kameroen spreekt sinds zijn tijd bij FC Barcelona een woordje Spaans en dient tijdens interviews als tolk voor de Argentijnse linksback.

"Hij zegt dat ik lelijk ben", aldus een lachende Onana in gesprek met AT5. De Argentijn blijkt echter vol bewondering over de keeperskwaliteiten van Onana. "Hij vertelde me dat ik een goede keeper ben. Keeper zijn bij Ajax is niet makkelijk, gezien onze speelstijl. Ajax valt altijd aan, waardoor ik vaak in één tegen één situaties terechtkom."

Tagliafico heeft zijn eerste dagen in dienst van Ajax achter de rug en is onder de indruk. "Hij heeft direct gemerkt hoe groot Ajax is. Hij is blij hier. Nico is erg benieuwd hoe Ajax aan de tweede seizoenshelft gaat beginnen."

Mogelijk moet Tagliafico het binnenkort zonder zijn maatje Onana stellen. De doelman is onderwerp van transfergeruchten, waar hij echter niet al te diep op in wil gaan. "Nee, ik ben een speler van Ajax. Ik weet niet wat er de komende weken gaat gebeuren, maar we zullen het zien. Wat Nico ervan vindt als ik vertrek? Als de voorwaarden voor mij én voor de club goed zijn, dan moet ik gaan. Maar het is moeilijk voor mij om zomaar te vertrekken."