ADO ziet miljoenenbod met vertrouwen tegemoet: 'Betalen ze in de zomer ook wel'

ADO ziet miljoenenbod met vertrouwen tegemoet: 'Betalen ze in de zomer ook wel'

12-01-2018 23:31
46

Jeffrey van As wil Nasser El Khayati onder geen beding laten vertrekken bij ADO Den Haag, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. De manager voetbalzaken weet dat er veel belangstelling is voor de uitblinkende spelmaker, maar is bereid om aanbiedingen van om eventuele miljoenenaanbiedingen van tafel te vegen.

Op de vraag wat hij zou doen als er een bod van twee à drie miljoen euro voor de 28-jarige Rotterdammer zou komen, reageert Van As gedecideerd. "Dat betalen ze dan ook in de zomer wel. Je gaat mij niet vertellen dat als El Khayati nu hot is, dat dan in mei niemand meer interesse heeft." Volgens Van As kan El Khayati bij ADO een plek in de WK-selectie van Marokko afdwingen. "Hij weet dat bij ons veel op hem afgestemd is. Zeker met Immers en Bakker in zijn rug. Je moet nog maar zien dat ze dat voor jou doen als je naar een andere club gaat."

Hoewel ADO in de rode cijfers staat, kan het zich permitteren om forse aanbiedingen voor El Khayati te weigeren. Bovendien zijn de Hofstedelingen niet genoodzaakt om spelers te verkopen. "Er is niet tegen mij gezegd: je moet verkopen anders komen we zoveel tekort aan het einde van het seizoen. We hebben van de zomer goed verkocht. Met dat geld hebben we nog niets gedaan", verklaart Van As.

Lees ook: Deur op kier voor Kramer: "Als hij van gedachten verandert, is hij welkom"