Ik ben nooit benaderd door Oranje en eigenlijk hoeft het ook niet meer, hoor

"Ik ben nooit benaderd door Oranje en eigenlijk hoeft het ook niet meer, hoor"

13-01-2018 09:06
19

Ruud Vormer is een van de beste middenvelders in de Belgische competitie, maar komt nooit in aanmerking voor een plek in Oranje. Van de oud-Feyenoorder hoeft het ook niet meer.

Ondanks zijn goede prestaties hoopt de middenvelder niet meer op een selectie. Sterker nog, hij zou Oranje misschien zelfs afwijzen. "Ikzelf ben ook nu niet meer gecontacteerd geweest door Oranje en eigenlijk hoeft het ook niet meer, hoor. Als ze het me nu zouden vragen, dan weet ik niet zeker of ik zou gaan. Ga lekker met de jonge garde spelen. Ik word dit jaar dertig. Ik denk ook niet meer dat ze zullen komen. Ook omdat ze altijd minder naar België zullen kijken."

Volgens hem doet men in Nederland toch nog ietwat te denigrerend over de Belgische competitie. "Ryan Donk was heel goed bij Club, maar is Donkie ooit uitgenodigd? Nooit. Ik begrijp dat je het raar vindt dat ik niet wil gaan, maar ja. Ik zit hier goed bij Club, speel hier mijn wedstrijden en sta hier in the picture. Dat is toch altijd goed, niet", aldus Vormer.