PSV-huurling krijgt geen kans in Engeland: Anders moet ik wat anders zoeken

PSV-huurling krijgt geen kans in Engeland: "Anders moet ik wat anders zoeken"

13-01-2018 09:24
29

Marco van Ginkel beseft dat het voor hem heel lastig wordt om door te breken bij Chelsea. De middenvelder wordt dit seizoen opnieuw door de Londenaren aan PSV verhuurd, na eerdere verhuurperiodes in Eindhoven en bij AC Milan en Stoke City.

"Uiteindelijk heb ik misschien een keer een kans nodig, of een keer geluk met de trainer", zegt Van Ginkel in gesprek met De Telegraaf. Ik doe mijn best bij de club waaraan ik ben verhuurd. Dan hoop ik dat ik me in de kijker speel. En anders niet. Dan ga ik ergens anders naartoe. We zullen het wel zien."

Wedden

Meer odds

Van Ginkel ziet ook dat spelers uit de Eredivisie het steeds moeilijker hebben om aan te haken in Engeland. "Het wordt de laatste jaren wel minder allemaal. Al speelt Davinson Sanchez nu bij Tottenham Hotspur, dus het kan altijd. Het is voor mij een opsteker dat ik Chelsea al ken. Maar je moet wel de kans krijgen. Anders moet ik wat anders gaan zoeken. Eerlijk gezegd ben ik er nu nog niet zo mee bezig", aldus Van Ginkel, die een toekomst bij PSV niet uitsluit. "Ik heb het goed naar mijn zin en wil graag luisteren. Uiteindelijk leg ik alles naast elkaar en maak dan een keuze."