Real Madrid glijdt opnieuw uit en verliest ook thuis van Villarreal

Real Madrid glijdt opnieuw uit en verliest ook thuis van Villarreal

13-01-2018 18:23
41

De druk op Zinédine Zidane wordt groter en groter bij Real Madrid. De Madrilenen verloren zaterdagmiddag thuis met 0-1 van Villarreal, waardoor er de afgelopen wedstrijden maar één keer gewonnen is.

Real begon met duidelijke intenties aan de wedstrijd, maar gescoord werd er niet. De ploeg van Zidane had wellicht meer verdiend. Real domineerde de wedstrijd en kreeg kansen, maar bleek in de afronding onnauwkeurig en slordig. Het was voor Villarreal een kwestie van tegenhouden, want de bezoekers kwamen nauwelijks bij doelman Keylor Navas in de buurt.

Cristiano Ronaldo kreeg twee grote kansen, maar de inzetten van de Portugees werden gepareerd door de doelman van Villarreal. Real vond tevens dat het recht had op twee penalty's, maar die wilde de scheidsrechter niet geven. Het leek een kwestie van tijd voor De Koninlijke de ban zou breken in Bernabeu, maar drie minuten voor tijd kreeg de ploeg de deksel op de neus. Pablo Fornals was op fraaie wijze trefzeker, nadat een eerdere inzet niet werd benut. Vanaf dat moment stortte Real in, dat een nederlaag niet meer kon voorkomen.

De achterstand op FC Barcelona bedraagt nu maar liefst zestien punten, al moeten beide ploegen nog een wedstrijd extra spelen. De landstitel lijkt definitief buiten bereik voor Real en Zidane.