'Sánchez ontbreekt en rondt transfer snel af: 450.000 euro per week in Manchester'

'Sánchez ontbreekt en rondt transfer snel af: 450.000 euro per week in Manchester'

14-01-2018 11:46
52

De overstap van Alexis Sánchez naar Manchester United is bijna rond. Dat is ook de reden dat de Chileense sterspeler van Arsenal zondagmiddag ontbreekt in de wedstrijdselectie van The Gunners. Boulevardkrant The Daily Mirror schrijft dat. 

Arsenal neemt het om 14.30 uur op tegen laagvlieger Bournemouth. Sánchez is niet van de partij. Aanvankelijk werd gezegd en geschreven dat de international van Chili met een blessure kampt, maar The Daily Mirror weet wel beter. Een spectaculaire transfer naar Old Trafford is bijna rond.

Manchester City en Liverpool werden de afgelopen dagen ook nadrukkelijk gelinkt aan Sánchez (29), maar het is dus United dat waarschijnlijk aan de haal gaat met de spits. The Red Devils zijn bereid om zo'n 35 miljoen euro te betalen voor Sánchez, wiens contract na dit seizoen afloopt. 

De oud-speler van FC Barcelona en Udinese gaat in Manchester ongeveer 450.000 euro per week (!) incasseren. Daarmee wordt de Zuid-Amerikaan de best verdienende speler van de Premier League. Arsenal wil Bordeaux-ster Malcom aantrekken als opvolger van Sánchez.