Transfergeruchten rond El Khayati: Een mooie grote club die bij mij past

Transfergeruchten rond El Khayati: "Een mooie grote club die bij mij past"

14-01-2018 13:35
20

Mocht er deze maand een mooie buitenlandse club voor hem aankloppen in Den Haag, dan staat ADO-uitblinker Nasser El Khayati zeker open voor een transfer. Dat zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

"Voor een mooie grote club sta ik sowieso open. De club weet dat ik blij was dat ik hier kon spelen, maar ook dat ik de ambitie heb om hogerop te gaan. ADO is niet mijn eindstation", aldus de 28-jarige El Khayati. 

Op dit moment speelt er niet concreets. Een overstap naar Northampton Town, de club van trainer Jerrel Hasselbaink, is dus ook niet aan de orde. "De club doet het niet zo goed en Jimmy is daar trainer. Dan komen die geruchten."

"Maar ik heb zelf niet met die club gesproken. Dat ga ik ook niet doen. Ik heb mooie dingen meegemaakt in League One, maar om daar nu terug te keren terwijl ik lekker bezig ben en gelukkig ben bij ADO lijkt me geen goed idee."

Wat dan wél een goede stap is? "Een mooie grote club die bij mij past. Een club die zeker aanvallend voetbal speelt en altijd op de helft van de tegenstander is. Ik geloof in mezelf en heb vertrouwen genoeg. Ik weet ook dat ik het echt kan, maar echt plannen doe ik niet."