Wijnaldum kritisch na sensationele zege op Man City: 'Dan ben je wel boos'

Wijnaldum kritisch na sensationele zege op Man City: 'Dan ben je wel boos'

14-01-2018 19:32
42

Liverpool won zondagavond met 4-3 van Manchester City en werd zo de eerste ploeg die dit seizoen een overwinning heeft geboekt op Premier League-koploper Manchester City. Georginio Wijnaldum, die 90 minuten op het veld stond namens The Reds, was na de zege vrij kritisch op zijn eigen team. 

Liverpool stond na 70 minuten met 4-1 voor tegen City. In de slotfase werd het nog bíjna gelijk, tot frustratie van de Oranje-international. "Het is niet de eerste keer dat we de tegenstander terug laten komen door onnodige fouten. Als je gelijk speelt, ben je wel boos", zei Wijnaldum voor de camera van Ziggo Sport. 

Wedden

Meer odds

De voormalig speler van PSV en Feyenoord vond dat Liverpool 'het wel aardig deed'. "Zij speelden ook goed. Ik denk niet dat een team het hen zo moeilijk heeft gemaakt. We hebben City geanalyseerd en alles wat we hadden getraind kwam er uit."

Het vertrek van Philippe Coutinho naar FC Barcelona een hot item in Liverpool, maar niet voor Wijnaldum. "Dat is meer iets van de media. Het zat er al aan te komen. Moeilijk, natuurlijk. Wij hoopten dat hij bleef. Maar je gunt hem de stap, omdat het een goede voetballer en een lieve jongen is. We hebben ons volledig gefocust op Manchester City."