Update: 'Ook Engelse degradatiekandidaat laat oog vallen op Nelom'

Update: 'Ook Engelse degradatiekandidaat laat oog vallen op Nelom'

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 18:30ma 15-01-2018 om 18:30

Miquel Nelom is mogelijk aan zijn laatste dagen als speler van Feyenoord bezig. Het Algemeen Dagblad meldt dat er belangstelling vanuit binnen- en buitenland is voor de 27-jarige linksback, bezig aan alweer zijn zevende seizoen in Rotterdam-Zuid.

De Spaanse degradatiekandidaat Deportivo Alavés werd onlangs al genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van Nelom en is volgens het AD nog steeds serieus geïnteresseerd. Ook Vitesse heeft navraag gedaan naar de linksback, die in de hiërarchie is gepasseerd door Ridgeciano Haps en Tyrell Malacia. Hoewel Nelom over een aflopend contract beschikt en nauwelijks aan spelen toekomt, lijkt technisch directeur Martin van Geel niet van plan om hem voor een vriendenprijsje te laten vertrekken.

Nelom is zeker niet de enige Feyenoorder die een winterse transfer zou kunnen maken. Eerder op de dag werd gemeld dat doelman Kenneth Vermeer ontevreden is over zijn reserverol en zo snel mogelijk wil vertrekken. Voor Bilal Basacikoglu zou er interesse zijn vanuit Turkije. Robin van Persie wordt naar verwachting binnenkort gepresenteerd en is tot dusver de enige inkomende wintertransfer.

Update 18.30: Miquel Nelom staat volgens The Daily Mail ook in de belangstelling van Birmingham City. Het contract van de 27-jarige linksback van Feyenoord, die in Rotterdam geen basisplek meer heeft, loopt komende zomer af. Birmingham staat voorlaatste in The Championship, een punt voor hekkensluiter Sunderland.

Poll

Is Nelom al overbodig door de doorbraak van Malacia?

(2596 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws