'Niemand heeft laten zien dat ze in aanmerking komen voor Ajax, PSV of Feyenoord'

'Niemand heeft laten zien dat ze in aanmerking komen voor Ajax, PSV of Feyenoord'

15-01-2018 09:25
27

Henk Fraser vraagt meer van zijn spelers in de tweede seizoenshelft. De Vitesse-trainer verwacht dat zijn elftal een stapje extra zet na de teleurstellende eerste seizoenshelft, waarin er regelmatig puntenverlies werd geleden.

"Het lijkt me toch dat iedereen baalt van de eerste seizoenshelft", zegt Fraser in de Gelderlander. "Dat is bij mij niet anders. Deze positie (achtste, red.) is onze eer te na. Ik weet wat me te doen staat en daarmee weet indirect de groep ook wat het te doen staat."

Veel spelers van Vitesse hebben de ambitie om op een hoger niveau te spelen, maar dan moeten ze volgens Fraser meer hun best doen. "Dat is gezonde ambitie, maar de eerste stap zetten ze toch echt bij deze club. Hier moeten ze maar laten zien dat ze op een hoger niveau thuis horen. Dat ze in aanmerking kunnen komen voor Ajax, PSV of Feyenoord. Daar hoort de druk van elke week presteren bij. Nou, aan die voorwaarde heeft tot nu toe niemand voldaan. Presteren onder druk is een verbeterpunt in deze selectie."