Advocaat niet blij met misgelopen Sparta-transfers: We hebben nog 14 dagen

Advocaat niet blij met misgelopen Sparta-transfers: "We hebben nog 14 dagen"

15-01-2018 15:58
21

Met Dabney Dos Santos en Fred Friday strikte Sparta tot dusver twee huurlingen in de winterse transferperiode, maar Dick Advocaat is niet tevreden. De Sparta-trainer wil meer versterkingen.

Advocaat is niet te spreken over de hoeveelheid nieuwelingen die hij sinds zijn aanstelling bij Sparta heeft mogen verwelkomen. "Nee, ik ben niet tevreden over wat we nu hebben", vertelt hij volgens RTV Rijnmond op de persconferentie, daags voor de Eredivisie-hervatting tegen Vitesse.

"Ik moet eerlijk zeggen dat Sparta wel geprobeerd heeft een aantal spelers te krijgen. Ook de financiën waren daarvoor aanwezig, maar spelers maken andere keuzes. Dat zie je bij Maher, die naar FC Twente gaat. Ik kan me het best goed voorstellen dat een speler die keuze maakt."

Advocaat blijft desondanks hoopvol. "We zijn aan het zoeken, hebben nog veertien dagen. Ik heb er vertrouwen in dat er nog meer spelers gaan komen. Sparta heeft de financiële middelen om dit te doen. En geld opent altijd deuren, veel meer dan dat mijn aanwezigheid dat doet."