Topclubs staan in de rij voor PSV-doelwit: Juve, Napoli en Tottenham gelinkt

Topclubs staan in de rij voor PSV-doelwit: Juve, Napoli en Tottenham gelinkt

16-01-2018 15:02
47

PSV heeft zware concurrentie in de strijd om Pau López. Ook onder meer Tottenham Hotspur, Juventus en SSC Napoli worden aan de Spaanse doelman gelinkt. 

Een maand geleden vertelde Albert Botines, de zaakwaarnemer van López, dat PSV in de markt is voor zijn cliënt. De koploper van de Eredivisie zou de 23-jarige goalie van Espanyol op het oog hebben als toekomstig opvolger van Jeroen Zoet. Alles wijst er namelijk op dat de goalie van Oranje komende zomer naar het buitenland verkast.

Botines benadrukte in december al dat er veel interesse is voor López, wiens contract eind juni afloopt. Tuttosport schrijft dinsdag dat zowel Juventus als Napoli de situatie van López in de gaten houdt.

Ook Spurs gaat in de komende maanden mogelijk een poging wagen om López in te lijven. Afgelopen seizoen werd de sluitpost door Espanyol verhuurd aan de vice-kampioen van Engeland. Er werd daarna geen akkoord bereikt over een definitieve deal. Nu zou Tottenham López alsnog transfervrij kunnen inlijven. 

Football London meldt dat manager Mauricio Pochettino hem ziet als een geschikte opvolger voor Michel Vorm. Ook de Nederlander beschikt over een aflopend contract.